Rohkeusmentori

Rohkeusmentorin yrittäjyysvalmennus

Ergomentor toimii Rohkeusmentorina yhdessä yrittäjyysvalmentaja Reetta Viinasen kanssa. Olemme mukana Pirkanmaan yrittäjille suunnatussa Yrittäjyysbuustissa.

Kauttamme voi suorittaa seuraavia yrittäjyysvalmennuskokonaisuuksia:

  • Rohkeutta ja mentorointia – nosta liiketoimintasi seuraavalle tasolle!
  • Rohkeutta ja mentorointia – vauhdita yrityksesi myyntiä ja markkinointia!
  • Rohkeutta ja mentorointia – yrittäjän tuki ja verkostot kuntoon!

Kuka voi hakeutua Yrittäjyysbuustiin?

Maksuton Yrittäjyysbuusti-valmennus on suunnattu Pirkanmaan alueen TE-keskuksen asiakkaille, alle vuoden toiminnassa olleille yrittäjille. Lue lisää täältä.

Rohkeusmentorin yrittäjyysvalmennus –  palvelut kaikille

Voit myös ostaa yrittäjyysvalmennusta suoraan Rohkeusmentoreilta.

Ole rohkeasti yhteydessä ja räätälöidään teille sopiva kokonaisuus!

Rohkeusmentorin yrittäjyysvalmentajat

Virpi Fagerström, Ergomentor Oy

 

Toimin kouluttajana, yrittäjänä ja valmentajana. Olen sosiaali-, terveys- ja koulutusalan osaaja, joka on erikoistunut myyntiin ja markkinointiin, työn kehittämiseen, ergonomiaan, työturvallisuuteen ja hyvinvointiin. Viime aikoina olen perehtynyt työssäni ja opinnoissani johtamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Olen toiminut erilaisissa organisaatioissa asiantuntijana tai esihenkilönä. Vuonna 2014 perustin oman yritykseni, Ergomentor Oy:n.

Kokemuksessani painottuvat erilaiset (työ)elämän tutkimus- ja kehittämistilanteet sekä vahva koulutusosaaminen. Minulle on tärkeää tukea ja kannustaa ihmisiä ja organisaatioita kehittämään osaamistaan tai toimintansa. Kaiken keskiössä on työn inhimillisyys, tehokkuus ja sujuvuus – kokonaisvaltainen ergonomia!
Valmentajana tavoitteeni on olla kannustava mentori, ja tukea osallistujan tavoitteiden saavuttamista ja uskoa unelmiensa saavuttamiseen sekä tarjota tähän uusia näkökulmia ja ideoita.

Reetta Viinanen, Rohkeushyppy

Toimin ura-, yrittäjyys-, viestintä- sekä NLP-valmentajana, ja olen tehnyt urani erilaisissa organisaatioissa ja toimialoilla viestinnän, muutosjohtamisen sekä osaamisen kehittämisen parissa. Vuonna 2017 perustin oman yritykseni, Rohkeushypyn.

Kokemuksessani painottuvat erilaiset (työ)elämän muutostilanteet. Minulle on tärkeää auttaa ihmisiä ja organisaatioita selviytymään kehitykselle välttämättömistä muutos- ja murrosvaiheista menestyvinä ja hyvinvoivina.
Valmentajana tavoitteeni on olla rohkaiseva innostaja, ja lisätä jokaisen sisäistä luottamusta ja uskoa omiin kykyihinsä sekä tarjota tähän konkreettisia työkaluja.

Lue koko uratarina ja rohkeushyppyni yrittäjäksi tästä.

Rohkeutta yrittäjyysunelmiin myös Rohkeusmentorin Facebookista ja Instagramista