Ajankohtaista

"Aika on liikkuva kuva ikuisuuden liikkumattomuudesta."
- Platon -

Attendo valitsi ilon ja innostuksen!

Ergomentor ja Attendo tekevät koulutusyhteistyötä kevään 2024 Valitse ilo ja innostus -seminaareissa. Tampereella 7.3.2024 pidettävän seminaarin avauspuheenvuoron tulee pitämään Attendon aluejohtaja Heidi Noukka. Työhyvinvointi ja tunne, että jokainen on tärkeä, on attendolaisille ajankohtaista, johon olemme kiinnittäneet huomiota myös omalla muutosmatkallamme, toteaa Noukka.

Miksi valitsitte Valitse ilo ja innostus -seminaarin?

– Ergomentor haluaa toiminnallaan edistää sote-alan veto- ja pitovoimaa ja kehittää alan työkäytäntöjä. Myös me Attendolla haluamme saada alalle positiivista nostetta. Työ ikäihmisten kanssa on todella antoisaa ja myös ammatillisesti haastavaa, kunhan sen oikein oivaltaa. Attendo tarjoaa työtä, jolla on suuri merkitys. Merkitys on yhteiskunnallinen, mutta ennen kaikkea olemme rakentamassa jokaisen asiakkaan oman näköistä arkea. Haluamme omalta osaltamme kertoa, kuinka antoisaa ja palkitsevaa hoivatyö parhaimmillaan on, sanoo Noukka.

– Ergomentor on iloinen löytäessään yhteistyökumppaneita, jotka jakavat samanlaiset arvot ja haluavat edistää osaamisen kehittämisen kautta sote-henkilöstön työhyvinvointia ja jaksamista. Attendossa halutaan olla ajanhermolla ja kehittää toimintaa asukkaiden tarpeita ja mielenkiinnon kohteita peilaten. Lisäksi he ovat todenneet, että hyvät työvälineet ja jatkuvasti lisääntyvä teknologian käyttö tuottavat laatua ja työssäjaksamista. Ergomentor pystyy toiminnallaan tukemaan näitä asioita, josta Tampereen Valitse ilo ja innostus -seminaarin ohjelmasisältö ja näytteilleasettajien esittelyt toimivat oivana esimerkkinä, kertoo Ergomentorin toimitusjohtaja Virpi Fagerström.

Koulutusyhteistyö mahdollistaa innostavia kohtaamisia!

Keväällä koulutusyhteistyötä tehdään sekä Tampereen että Porin Valitse ilo ja innostus -seminaarien merkeissä. Paikalle on tulossa myös sote-alalla toimivia yrityksiä, jotka kertovat mm. omista teknologiauutuuksista ja palveluista.

– Mielenkiinnolla odotamme mitä yhteistyö tuo tullessaan. Kaiken lähtökohtana on kohtaaminen, joka tasolla, vastaa Noukka.

– Koulutusyhteistyön myötä kohtaaminen mahdollistuu. Onkin mahtavaa levittää yhdessä innostusta ja sitä myöden edistää sote-alan tulevaisuutta, iloitsee Fagerström.

Tampereen Valitse ilo ja innostus -seminaarin asiantuntijaluentojen aiheena ovat:

  • Muistisairauksien lääkkeettömät hoitomuodot – mikä on näyttö ja miten se saadaan käyttöön? (Geriatri Hanna-Maria Roitto)
  • Ikääntyneiden sosiaaliset suhteet ja verkostojen merkitys hoivassa. (TtT Katariina Tuominen)
  • Vanhustyötä tukeva teknologia: onnistuneilla käyttöönotoilla hyvinvointia asiakkaille ja ammattilaisille. (DI, sh Riika Saurio)
  • Eväitä työhyvinvointiin. (Sh (YAMK) Jan Holmberg)
  • Sykettä ja iloa laulaen ja liikkuen. (Näyttelijä Pirkko Mannola)

Mukaan mahtuu, niin kauan kuin paikkoja on vapaana!

Tampereen 7.3.2024 seminaariin voi ilmoittautua >>tästä.

Lisätietoa seminaareista löytyy: Valitse ilo ja innostus -sivustoilta.