Ergokouluttajille

Tilaa koulutuspohja ja koulutettavien verkkotunnukset

Ergokortti koulutuksen alkaessa

Ergokortti koulutuspohjan tilauslomake

Olemme siirtyneet sähköiseen koulutuksen tilauslomakkeeseen. Tämän lomakkeen avulla voit ilmoittaa Ergomentorille pitämäsi koulutuksen ajankohdat ja Ergokouluttajat sekä tilata osallistujien verkkotunnukset.

"*" näyttää pakolliset kentät

1. Tilaajan ja Ergokouluttajien tiedot

Tilaajan nimi*
Tilaajan nimi (Toimitamme koulutuspohjan, osallistujien verkkotunnukset ja Ergokortit vain Ergokouluttajat-lisenssin omaaville henkilöille.)
Tilaajan sähköposti (Tilauksen etenemistiedot ja infot toimitetaan tässä ilmoitettuun osoitteeseen.)
Toisen Ergokouluttajan nimi
Toisen Ergokouluttajan nimi (Tämän tiedon mukaan kiinnitämme tilaajan lisäksi myös toisen Ergokouluttajan koulutuspohjaan opettaja-oikeuksilla.)
Toisen Ergokouluttajan sähköposti

2. Koulutuksen tiedot

Minkä koulutuspohjan tilaat koulutettavillesi? (Tämän tiedon mukaan teemme Ergokouluttajalle ja ryhmäläisille halutun koulutuspohjan verkkoympäristöön.)
Mikä on koulutuksesi tai -ryhmäsi nimi? (Tallennathan myös osallistujien verkkotunnusten tilauslomakkeen samalla nimellä. Suosittelemme nimeämiskäytäntöä: organisaatio, ryhmän nro, lukukauden (kevät/syksy) tunnusta ja vuosilukua. Esimerkki Ergomentor_1_S-23.)
Koulutuksen aloitusinfo (Ilmoita päivämäärä, jolloin verkkotunnusten tulee olla toimitettuna Ergokouluttajalle ja koulutuspohjan valmiina. Huom! huomioithan, että toimitusaikamme on n. viikko tilauksesta.)
PP slash KK slash VVVV
Koulutuksen päättymispäivämäärä (Ilmoita päivämäärä, jolloin koulutus on suoritettu ja Ergokouluttaja toimittaa osallistujien arvosanat Ergomentorille ja tilaa Ergokortit koulutuksen suorittaneille.)
PP slash KK slash VVVV

3. Koulutukseen osallistuvien tiedot

Ilmoita koulutukseen osallistuvien nimi- ja sähköpostitiedot liittämällä Ergokortti-terveenä työssä tunnusten tilaus- ja arvosananilmoituslomake (Word) koulutuspohjan tilauslomakkeeseen.
Lisää tähän koulutusilmoituslomake = osallistujien verkkotunnusten tilaus- ja arvosananilmoituslomake. (Huom! Nimeä osallistujien verkkotunnustilaus ryhmätunnuksen mukaan. Suosittelemme nimeämiskäytäntöä: organisaatio, ryhmän nro, lukukauden (kevät/syksy) tunnusta ja vuosilukua. Esimerkki Ergomentor_1_S-23.)
Max. tiedoston koko: 32 MB.
Lisähuomiot, toiveet ja terveiset: