Ajankohtaista

"Aika on liikkuva kuva ikuisuuden liikkumattomuudesta."
- Platon -

FootStool -apuvälineestä on moneksi!

FootStool -jalkakoroke on suunniteltu avustettavan tarpeisiin. Jalkakorokkeen tarkoituksena on tukea istuma-asentoa ja auttaa ylettymisessä. FootStoolilla on myös muita käyttötarkoituksia. Se auttaa useassa avustustilanteessa joko avustettavaa tai avustajaa. Tutustu FootStoolin monipuolisuuteen.

footstool

FootStoolin käyttötarkoitukset ja -hyödyt

FootStool toimii:

  1. Jalkakorokkeena: Koroke lisää käyttäjän istumatasapainon hallintaa ja potilasturvallisuutta.
  2. Jalka- tai käsitukena: Tuki vähentää lihasjännitystä, asentokuormitusta ja kipuja.
  3. Istuma- tai polvialustana: Alusta parantaa avustajan työasentoja ja työskentelyä.

Jalkakoroke tukee istumatasapainoa

Aseta jalkakoroke jalkojen alle, niin sängyn tai tuolin reunalla istuminen helpottuu. Korokkeeseen tehty kouru mahdollistaa sen, että avustaja pääsee tarpeeksi lähelle ja voi välttää turhaa kurkottelua. Koroketta voi myös käyttää rappusena, jonka avulla ponnistaa tai kurkottaa ylös.

Jalkakoroke istumisen ja siirtymisen tuki

Siirtymistilanteissa avustettava pystyy paremmin osallistumaan toimintaan, kun hänellä ylettyy jalat alustaan. FootStoolia voi käyttää esimerkiksi istuma-asennon korjauksessa tai istuimelta toiselle siirtyessä.

Raajan tuki helpottaa avustamista

Käsi ja jalkatukiFootStoolia voi käyttää myös raajan tukena, jolloin avustaja pystyy molemmin käsin suorittamaan avustustehtävän.

FootStoolin käyttö joko käsi- tai jalkatukena vähentää asentokuormitusta ja lihaskipuja. Se helpottaa pukemista, kynsien leikkuuta, tukisiteiden tai sukkien laittoa.

Työasentoihin parannusta

Avustustyössä työskennellään ajoittain lattiatasossa, jolloin avustajan selkä voi olla kumarassa. Pehmeä FootStool poistaa polvikipuja ja helpottaa lattialla oloa. FootStool toimii istuma- tai polvialustana ja mahdollistaa eri tasoissa työskentelyn.

Työasennot

Yhdestä apuvälineestä on moneksi! FootStool on näppärä apuväline kotihoitotyössä. Se on kevyt ja kulkee helposti kotihoitajan matkassa paikasta toiseen. Apuvälineeseen saa pyyhittävän suojapeitteen, jolloin se on myös hygieeninen. Suosittelen lämpimästi apuvälinettä kotihoitotyötä tekeville!