Ajankohtaista

"Aika on liikkuva kuva ikuisuuden liikkumattomuudesta."
- Platon -

Kahdeksan syytä osallistua Valitse ilo ja innostus seminaariin!

Vanhustyön ammattilaisille suunnattu Valitse ilo ja innostus -seminaaria ei kannata jättää väliin. Katso lukuisat syyt, miksi siihen kannattaa osallistua. Tässä on listattuna muutamia tärkeimpiä syitä:

  1. Ammatillinen kehittyminen: Seminaari tarjoaa mahdollisuuden oppia uutta ja parantaa ammatillisia taitoja. Saat uutta tietoa, näkemystä ja strategioita, jotka auttavat sinua paremmin ratkaisemaan vanhustyön haasteita.
  2. Inspiraatio ja motivaatio: Seminaari tarjoaa mahdollisuuden inspiroitua ja uudistua. Kuulet asiantuntevilta puhujilta tarinoita ja vinkkejä siitä, miten säilyttää ilo ja innostus vanhustyössä. Seminaarista saat uutta energiaa ja motivaatiota työhösi.
  3. Verkostoituminen: Seminaari on erinomainen tilaisuus tavata muita vanhustyön ammattilaisia ja jakaa kokemuksia. Voit luoda uusia kontakteja, vaihtaa ajatuksia ja oppia toisilta ammattilaisilta.
  4. Iäkkäiden kohtaaminen ja työhyvinvointi: Seminaari korostaa hoivan laatua, iäkkäiden kohtaamista ja työhyvinvoinnin merkitystä. Se auttaa osallistujaa ymmärtämään paremmin omia tunteita ja tarpeita sekä opettaa, miten huolehtia omasta ja toisen hyvinvoinnista. Tämä auttaa välttämään uupumusta ja stressiä.
  5. Yhteisöllisyys: Osallistuminen seminaariin luo yhteenkuuluvuuden tunteen vanhustyön ammattilaisten keskuudessa. Valitse ilo ja innostus -seminaarista saat vertaistukea kollegoilta.
  6. Asiakkaiden hyvinvointi: Kun löydät ilon ja innostuksen työhösi, se heijastuu asiakkaisiisi. Tämä parantaa asiakkaiden elämänlaatua ja auttaa luomaan myönteisemmän ilmapiirin hoitolaitoksessa tai palveluympäristössä.
  7. Oman osaamisen päivittäminen: Seminaari auttaa sinua pysymään ajan tasalla alasi uusimmista trendeistä ja tutkimuksista. Vanhustyössä tapahtuu jatkuvasti muutoksia, ja seminaari ylläpitää kilpailukykyäsi työmarkkinoilla.
  8. Oman työn arvostus: Seminaari auttaa sinua näkemään vanhustyön tärkeyden ja arvokkuuden. Se auttaa ymmärtämään, miten merkityksellistä työsi on, ja mitä hyvää työhösi liittyy.

Valitse ilo ja innostus -seminaari tarjoaa mahdollisuuden ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kasvuun. Se auttaa säilyttämään intohimon vanhustyöhön ja edistää hoidon laatua.

Ilmoittaudu mukaan ja varaa paikkasi kevään 2024 -seminaareista. Seuraavat Valitse ilo ja innostus -seminaarit järjestetään:

Valitse ilo ja innostus – tule mukaan iloiseen seminaariin!